Gianina Șerban (AUR Ilfov): ”Familia naturală este formată din bărbat și femeie, punct”

Deputata AUR Ilfov Gianina Șerban afirmă că familia naturală este formată din bărbat și femeie și că susține modificarea Constituției: ”Apărarea familiei naturale este esențială în menținerea unei populații tinere cu principii solide și sănătoase. AUR susține ferm protejarea familiei naturale și statutul acesteia din punct de vedere legal”, transmite Șerban, într-o postare pe Facebook.

”Există oameni care nu pot fi de acord că familia este formată în mod natural dintre o femeie și un bărbat. Și aceștia sunt progresiștii lui Drulă și ai lui Cioloș, USR și cei fără de REPER.

Cum au auzit de inițiativa menită să protejeze familia naturală prin modificarea Constituției, aceștia au și sărit ca arși găsind pe cuviință că trebuie să facă un protest împotriva AUR….Însă am asistat la un protest patetic din partea unor indivizi care susțineau o anomalie în detrimentul normalității. Au protestat împotriva inițiativei de revizuire a Constituției inițiată de Coaliția pentru constituție care privește organizarea unui referendum care vizează familia dintre un bărbat și o femeie, respectiv plățile numerar. Este dreptul lor să protesteze, asta e democrația,.

  • Un lucru este cert, Cioloș, Drulă și ai lor nu au cum să oprească un demers natural, firesc și care este menit să reprezinte o societate sănătoasă, iar încercarea de a opri un demers firesc pentru a apăra familia naturală ar fi tragic pentru o țară ca România în care natalitatea scade de la an la an.

Așadar apărarea familiei naturale este esențială în menținerea unei populații tinere cu principii solide și sănătoase. AUR susține ferm protejarea familiei naturale și statutul acesteia din punct de vedere legal. Condamnăm orice acțiune care se manifestă împotriva acestui demers și considerăm că aceste acțiuni sunt împotriva creșterii natalității și un atac la viitorul României în toate formele sale”, susține deputata AUR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati