Gianina Șerban (AUR Ilfov): ”O decizie a Curții de Justiție a UE spune că toate statele membre pot interzice purtarea cruciulițelor în instituții. Este strigător la cer!”

Gianina Șerban, deputat AUR Ilfov, a declarat joi într-o conferință extraordinară a AUR că o decizie a Curții de Justiție a UE spune că toate statele membre pot interzice purtarea cruciulițelor în instituții. ”Este strigător la cer! Să nu uităm că Europa este creștină și va fi creștină”, spune ea. 

  • În acest sens, Șerban spune că în 2024 AUR va avea ”o listă cu oameni respectabili care să ne reprezinte la Bruxelles și care să lupte cu adevărat pentru valorile creștine”.

”Fiind în luna decembrie, poate oamenii sunt mai preocupați de cadouri și de pregătirea Sărbătorilor, dar funcționarii de la Bruxelles lucrează și o decizie a Curții de Justiție a UE spune că toate statele membre pot interzice purtarea cruciulițelor în instituții. Ce înseamnă asta? Este strigător la cer, pentru că anul trecut, în aceeași perioadă, tot funcționarii de la Bruxelles ne spuneau că putem numi Crăciunul și în alt mod, sărbători de iarnă.

Să nu uităm că Europa este creștină și va fi creștină și AUR are patru piloni, credință, libertate, națiune și familie.

De aceea, în 2024 avem o listă cu oameni respectabili care să ne reprezinte la Bruxelles și care să lupte cu adevărat pentru valorile creștine. Toate aceste demersuri pe care funcționarii de la Bruxelles încearcă să ni le impună sunt niște demersuri periculoase care, din punctul meu de vedere, nu fac altceva decât să ducă la deprimarea credinței, la încălcarea drepturilor, la stimularea cumva către popoare să uite de tradițiile naționale.

Cred cu tărie că prin candidații noștri la alegerile din 2024, vom lupta în continuare pentru a apăra aceste valori și cruciulița este un simbol al creștinismului pe care România și Europa trebuie să îl apere și să nu uităm de tradițiile noastre”, a spus Gianina Șerban.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati