Gigantul american eBay anunță un parteneriat cu Poșta Română

Gigantul american de e-commerce eBay va lansa, împreună cu Poșta Română, un program național dedicat IMM-urilor românești, potrivit unei invitații de presă la evenimentul care va avea loc săptămâna viitoare, potrivit economedia.ro.

Programul pentru IMM-uri se va realiza în parteneriat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

„eBay este una dintre cele mai importante platforme de comerț online la nivel mondial și este folosită cu succes de milioane de oameni din întreaga lume. Compania a anunțat un parteneriat surpriză cu Poșta Română pentru a lansa un program național dedicat IMM-urilor românești. Detaliile despre acest program urmează să fie anunțate săptămâna viitoare. Cert este că vom reuși astfel să oferim antreprenorilor români acces la o piață globală și facilitarea vânzării de produse și servicii pe platforma eBay”, a transmis Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util. Ministrul transmite că, prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.
„Parteneriatul dintre eBay și Poșta Română va avea un impact pozitiv asupra economiei românești, contribuind la creșterea exporturilor de produse românești”, mai transmite Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati