Gina Pistol se mută și ea la ProTV și prezintă sezonul 9 „MasterChef” România

Filmările la cel de-al 9-lea sezon al emisiunii culinare „MasterChef” România au început iar emisiunea va fi prezentată din această toamnă de Gina Pistol, anunţă Pro TV.

  • „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus prezentatoarea.

Ea mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiaţi.

  • „Revederea cu cei trei chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoţionantă, plină de bucurie şi cu planuri şi speranţe pentru ce va urma. Şi credeţi-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, poveşti de viaţă şi personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati