Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante.

Glovo, platforma de comenzi online, și Edenred România, liderul pieței de beneficii extrasalariale, anunță un parteneriat prin intermediul căruia beneficiarii celor două companii pot achita comenzile de mâncare cu Cardul de Masă Edenred.

Cardul de masă Edenred poate fi folosit exclusiv pentru achitarea comenzilor de mâncare de la restaurantele eligibile din platforma Glovo.

În momentul de față, beneficiarii cardului de masă Edenred pot folosi această facilitate la comenzi din peste 3.000 de restaurante partenere la nivel național, Glovo fiind prezent în 75 de orașe din România.

Pentru a beneficia de noua opțiune, utilizatorii platformei trebuie doar să-și înroleze Cardul de Masă Edenred ca metodă de plată în platforma Glovo. Procesul de înrolare este simplu, beneficiarii cardului de masă folosind datele de logare Edenred.

„ (…) Plata prin cardurile de masă este o soluție valoroasă atât pentru angajații care se bucură de acest beneficiu, cât și pentru partenerii noștri, mii de restaurante care pot accesa o nouă categorie de clienți. Rămânem în continuare atenți la nevoile consumatorilor pentru a aduce constant îmbunătățiri în modurile în care oamenii se bucură de preparatele preferate, oricând și oriunde”, a declarat Andrada Ionescu, director comercial București Glovo.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati