Grădinița nr. 116 din Sectorul 1, modernizată

Primăria Sectorului 1 continuă derularea programului de modernizare a sistemului educațional. Astfel, la Grădinița nr. 116, din strada D.I. Mendeleev nr. 27, a fost achiziționat mobilier nou, au fost schimbate în totalitate pardoseala și parchetul, a fost renovată fațada și a fost înlocuit vechiul loc de joacă cu unul modern și sigur. Totodată, au fost modernizate toaletele, a fost schimbată centrala, iar în această vară urmează să fie renovate complet bucătăria și sala de mese.

”Faptul că unitățile de învățământ din Sectorul 1 sunt astăzi unele dintre cele mai moderne din România se datorează faptului că pentru mine și echipa mea Educația este pe primul plan în fapte și nu în vorbe. Noi nu am vorbit ca alții despre România Educată, pentru că dă bine la televizor și aduce voturi, ci am investit sume record pentru învățământul din Sectorul 1. Vorbim de un procent de peste 20% din buget alocat investițiilor pentru viitorul copiilor noștri”, a declarat primarul Sectorului 1.

Totodată, edilul Clotilde Armand a subliniat faptul că alocarea de fonduri fără precedent în istoria Sectorului 1 pentru educație nu ar fi fost suficientă, dacă administrația locală nu s-ar fi asigurat că banii și ajung acolo unde este cea mai mare nevoie de ei. Potrivit primarului Sectorului 1, acest lucru s-a realizat prin: desființarea structurii care se ocupa de școli prin care se sifonau bani publici și s-au scurs milioane de euro către firmele PSD și PNL, prin stoparea actelor de corupție și prin descentralizarea achizițiilor – conducerile școlilor și asociațiile de părinți știu cel mai bine care le sunt nevoile și prioritățile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati