Grasu XXL a stropit cu apă și a înjurat un tânăr, în timpul unui concert. Poliția a început o achetă – VIDEO

Rapperul Grasu XXL a stropit cu apă şi a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc, la Festivalul Nostalgia din Parcul Izvor. Poliția Capitalei a anunțat, miercuri, că, în urma imaginilor cu incidentul apărute în spațiul public, au fost declanșate cercetări.

Într-un clip publicat pe TikTok se poate vedea cum un tânăr aflat la festivalul Nostalgia i-a reproșat lui Grasu XXL, în timpul reprezentației live a acestuia, că promovează jocurile de noroc: „Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”.

Înainte să intervină cei care asigurau paza, Grasu XXL s-a apropiat de el și l-a stropit cu apă dintr-o sticlă. „Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, a reacționat Grasu XXL, care l-a înjurat repetat pe tânăr.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati