Grațiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului, anunță continuarea campaniei pentru demiterea lui Nicușor Dan: Joi, începând cu ora 10.00, pe trotuarul din fața Parcului Cișmigiu

Umaniștii continuă să strângă semnături în vederea declanșării referendumului pentru demiterea primarului general în fața Primăriei Capitalei., anunță liderul umanist și fost ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, într-un comunicat de presă.

Conform aceluiași comunicat, campania de strângere de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a primarului general Nicușor Dan va continua joi, începând cu ora 10.00, pe trotuarul din fața Parcului Cișmigiu, vis-a-vis de Primăria Generală a Capitalei.

Gratiela GavrilescuContinuăm, cu aceeași determinare, din dorința de a avea o Capitală curată, frumoasă, bine administrată, demnă de un stat membru UE, în mileniul trei!

Este o acțiune civică, la care îi invităm să participe pe toți bucureștenii, indiferent de opțiunea lor politică”, a declarat deputatul umanist Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

Umaniștii au strâns 21.000 de semnături pentru demiterea primarului general Nicușor Dan

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati