Grav accident de circulație în Giurgiu. Opt victime au ajuns la spital în București | FOTO

Un accident grav a avut loc azi-noapte în Giurgiu. Opt victime au ajuns de urgență la spital în București, după ce două mașini s-au ciocnit în apropierea unei benzinării. A fost activat Planul Roșu de urgență în județ după tragedie.

În accident au fost implicate opt persoane, iar victimele rănite serios au ajuns de urgență la spitale din Capitală. Două mașini s-au ciocnit în localitatea Câmpurelu, din judeţul Giurgiu.

Au venit ambulanțe și din București la locul tragediei

”În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Câmpurelu, în urma producerii unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în apropierea unei benzinării, fiind implicate două autoturisme. În urma accidentului, opt persoane aflate în cele două maşini au fost rănite.

Încă de la primirea apelului, spre acest caz au fost direcţionate nouă ambulanţe. Nu s-a impus declanşarea Planului Roşu de Intervenţie pentru că resursele medicale alocate au fost suficiente”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit autorităților, la faţa locului au ajuns atât pompieri din cadrul Detaşamentului Giurgiu, a Gărzilor de Intervenţie Colibaşi şi Mihăileşti, cu trei ambulanţe SMURD, cât și şase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanţă Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov. Mai mult, a fost adusă și o autospecială de stingere care era dotată cu un modul de descarcerare.

un bărbat a fost găsit încarcerat într-una dintre mașini. A fost nevoie de o intervenție în forță a pompierilor, care au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă, mai transmite ISU.

Ulterior, cele opt persoane rănite au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate de urgență la spitale din București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati