Grav accident de circulație pe Centura Capitalei, între o mașină și o automacara. Traficul rutier a fost oprit

Două persoane au fost rănite și au fost duse la spital în urma unui accident pe Centura Capitalei, în Glina, județul Ilfov, între o automacara și un autoturism.

Polițiștii anunță că traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe Șos. Leordeni.

Potrivit ISU București-Ilfov, în urma impactului au rezultat două victime: o femeie de 54 de ani, care a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență București, și o femeie de 58 de ani, care a fost transportată la Spitalul de Urgență Pantelimon.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de terapie intensivă mobilă o autospecială pentru descarcerare și elicopterul SMURD.

”La data de 19 ianuarie a.c.,în jurul orei 13:05, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua de Centură, în zona localității Glina, s-a produs un accident rutier, între un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Popești Leordeni, care au stabilit faptul că, în urma impactului a rezultat rănirea a două persoane aflate într-unul dintre autovehicule.

Victimele (femei) au primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spital, una dintre ele cu elicopterul SMURD.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, respectiv drugtest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii orașului Popești Leordeni efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Română.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati