GRIGORE LEȘE – invitat de onoare al celei de-a VI-a ediții a Galei „SENIORI de COLECȚIE”, organizată de Asociația Institutul pentru Îmbătrânire Activă din București

Sala Luceafărul din Capitală a fost gazda celei de-a VI-a ediție a Galei „SENIORI de COLECȚIE”, unde, în fața celor 500 de seniori bucureșteni prezenți la o altă importantă întâlnire de suflet organizată de Asociația „Institutul pentru Îmbătrânire Activă” (Președintă Alexandra DOBRE), invitatul special a fost celebrul artist GRIGORE LEȘE care a dăruit tuturor celor prezenți o seară memorabilă, în care timpul s-a oprit în loc, special pentru a lăsa publicul să se bucure de o prezenţă cuceritoare, de o voce, un talent şi un har unice, de poveşti fabuloase din viața sa, cu povestiri şi aduceri aminte inedite, de autentic  și  tradiţie, de bun simţ, modestie şi mai ales, adevăr!

Artistul a venit și cu o traistă în care se afla colecția sa de fluiere, cavale, tilinci din care avea să cânte, inclusiv alături de Corul „Neamul Românesc” al Asociației, dirijat de Ileana Câmpeanu: „Am experimentat departele! Cu glasul dat de mama, eu mi-am aflat loc în lume. Iar Dumnezeu mi-a dat harul și pentru asta, eu îi mulțumesc în fiecare zi! Ce-mi trebuie mai mult?”

Gala „SENIORI DE COLECȚIE” a fost moderată de jurnalista Mihaela Bîrzilă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati