Grila notarilor: Care sunt valorile apartamentelor din Bucureşti pentru acest an

Notarii au publicat grila pentru 2021 în care sunt prezentate valorile orientative ale apartamentelor noi și vechi din Bucureşti, valori care vor sta la baza stabilirii onorariilor, dar şi pentru plata impozitelor.

În timp ce preţurile la apartamente au înregistrat creşteri şi în 2020 şi continuă să fie pe o pantă ascendentă de câţiva ani încoace, notarii din Bucureşti se vor orienta anul acesta după aceleaşi valori la apartamente ca şi în 2020, reiese dintr-o comparaţie realizată de economica.net.

Grila pentru 2021 nu aduce nicio modificare valorilor locuinţelor din Capitală. În grila pentru 2020, valorile locuinţelor au fost mai mari cu 5-6% faţă de 2019.

Acestea nu sunt valorile la care se tranzacţioneză apartamentele. Cine doreşte să cumpere un apartament vechi cu două camere în zona Crângaşi-Giuleşti, spre exemplu, trebuie să stie că preţul cerut de proprietari a fost în 2020 de aproape 71.000 de euro, în creştere cu 10% faţă de 2019, potrivit datelor statistice ale Anuntul.ro.

Pentru realizarea comparaţiei economica.net a luat în considerare apartamentele cu două camere de la etajele intermediare (1-4), confort I, din blocurile construite în perioada 1978-1997 şi după 2011-prezent. Valorile sunt exprimate în euro.

Iată mai jos câteva exemple de valori pentru apartamentele din Bucureşti. Vezi aici întregul tabel.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati