Grindeanu: Ultimul din cele şapte Loturi ale A0 (100,7 km) este la un pas de a avea constructor desemnat

0
170
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că ultimul din cele 7 Loturi ale A0 – 100,7 km – este la un pas de a avea constructor desemnat, deoarece comisia de evaluare a CNAIR a reconfirmat astăzi pentru contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor Lotului 1 din A0 Nord acelaşi câştigător, respectiv o Asociere româno – italiană.

„Ultimul din cele 7 Loturi ale A0 (100,7 km) este la un pas de a avea constructor desemnat! Comisia de evaluare a CNAIR a reconfirmat astăzi pentru contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor Lotului 1 din A0 Nord acelaşi câştigător, respectiv o Asociere româno – italiană. Valoarea lucrărilor pentru proiectarea şi construcţia Lotului 1 (17,5 km) este de 815 milioane lei, fără TVA.
  • Finanţarea este asigurată din fonduri europene, iar durata contractului este de 34 de luni: 12 luni – proiectare şi 22 luni- perioada de execuţie a lucrărilor”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri, pe Facebook.
Ministrul Transporturilor a mai spus că „traseul acestui Lot se desfăşoară pe teritoriul judeţului Ilfov între DJ 601A (Dragomireşti Vale – Bâcu) şi DN 1, în dreptul localităţii Corbeanca”.
„Dacă nu vor fi depuse noi contestaţii la actualul rezultat contractul va putea fi semnat în scurt timp”, a completat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.