Guran, PNL: Piedone, ”un personaj care de multe ori a fost chiar simpatic”, ar putea fi un candidat comun

Vicepreședintele liberal Virgil Guran este de părere că PNL și PSD ar trebui să aibă un candidat comun, pentru a câștiga sigur Primăria Capitalei, a declarat acesta la RFI. El spune, în nume personal, că și Cristian Popescu Piedone, ”un personaj care de multe ori a fost chiar simpatic”, ar putea fi un candidat comun.

Virgil Guran crede că pentru a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, ar fi nevoie de un candidat comun PSD-PNL:

  • ”Părerea mea este că pentru a fi siguri că o să câștigăm și că nu vom avea ocazia să lucrăm încă patru ani cu Nicușor Dan, cu tot respectul pentru el, dar părerea mea e că cel puțin din punct de vedere imobiliar a blocat Bucureștiul, trebuie să fie un candidat comun, după părerea mea (…). Deci pentru a câștiga sigur, ar trebui un candidat comun”.

Întrebat dacă PNL va merge cu Sebastian Burduja în alegeri, în condițiile în care el are șanse mici, din cauza notorietății scăzute, vicepreședintele PNL a răspuns:

  • ”E adevărat, este tânăr, este la început, eu cred că a fost o greșeală din partea noastră, trebuia să fie scos de doi-trei ani de zile, să fie pregătit pentru așa ceva, pentru că este un candidat de mare perspectivă, după părerea mea, un politician bun, care va performa în viitor. Acuma, eu nu sunt convins că vom ieși cu Sebastian Burduja, dar încă o dată vă spun, de regulă, un politician trebuie să intre într-o bătălie, de multe ori o pierde la început, dar asta îi dă o notorietate”.

”Piedone poate fi candidat comun, de multe ori e chiar simpatic”

Întrebat dacă îi vede pe alegătorii PNL să-l voteze pe Piedone, liberalul a răspuns: ”El a fost un personaj care de multe ori a fost chiar simpatic prin felul în care s-a comportat și cred că ar fi într-un fel mai puțini alegători PNL care ar fi reținuți în a-l sprijini la un moment dat, decât în alte cazuri”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati