Guvernul şi Palatul Cotroceni vor fi iluminate în albastru vineri seară

Palatul Cotroceni și Palatul Victoria vor fi iluminate în albastru pe vineri seara, de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

UNICEF celebrează pe 20 noiembrie Ziua Internațională a Drepturilor Copilului la nivel global, o zi de acțiune pentru copii, susținută de către copii, o zi distractivă, dar cu un mesaj serios, potrivit unui comunicat de presă.

”Anul acesta, când se aniversează 31 de ani de la adoptarea Convenției, pandemia de COVID-19 a provocat o criză a drepturilor copilului. Urmările pandemiei sunt imediate și, dacă nu sunt rezolvate, pot afecta viitorul a milioane de copii”, arată sursa citată.

Vor mai fi colorate în albastru Parlamentul European din Bruxelles, Shanghai Tower din China, Panthéonul în Franța, Acropole în Atena, Palatul Păcii din Haga, Rashtrapati Bhavan – Reședința Prezidențială din India, Petra în Iordania, Frida Kahlo House în Mexico, Moscheea Al Noor în Christchurch (Noua Zeelandă), Canalul Panama, Monumentul pentru Renașterea Africană din Senegal și podurile de pe Bosfor din Turcia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati