„Hai să nu ne mai comparăm cu străinii”. Mesajul lui Celentano în episodul special din Las Fierbinți

0
719

Celentano a transmis un mesaj optimist pentru români în episodul special de Crăciun 2023 „Las Fierbinți. El îi îndeamnă să aibă mai multă încredere în ei și să nu se mai compare cu străinii.

  • „Știi cum trebuie trăită viața. Viața trebuie trăită cu toată încrederea. Ca să vă dau un exemplu, ca o femeie grasă care se îmbracă mulat. Bă, bă! P-aia o doare în paișpe de ce zice lumea, își vede de drum și atât. Așa trebuie să facem și noi. Și mai lasă-mă cu străinii ăștia, că-s niște figuranți”, spune Celentano.

În ediția specială de Crăciun 2023 „Las Fierbinți”, el poartă o discuție cu o jurnalistă și îi dezvăluie secretul unei vieți împlinite.

„Hai să nu ne mai comparăm cu străinii. De ce să ne comparăm cu cineva. Sfatul meu este să ne comparăm tot cu noi, cu un an. Uită-te așa un pic în urmă. Dacă acum, față de anul trecut, ți-e un pic mai bine, ai o mâncare bună pe masă, ai mai mulți prieteni, te-ai împăcat cu ăla, te-ai pupat cu celălalt, ai o viață mai senină – suntem mai câștigați. Ăsta e secretul.

Oriunde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate. Ce să mai. Când mergeți acum la București, căutați-l pe primul ministru și transmiteți-i mesaj din partea mea că sunt de partea lui, sunt în armata lui, să mă ia acolo. Știi de ce? L-am auzit la radio că a zis: „România în fața sărăciei o să ripostăm cu tărie”. Păi eu asta fac de ani de zile, domnișoară, pe cuvântul meu”, a mai spus Celentano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.