Hala istorică Laminor, gazda Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure

În perioada 30 martie – 2 aprilie se va desfășura în București la Hala Laminor, clădire monument istoric restaurată de Primăria Sectorului 3, cea de a XIII – a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure.

Evenimentul organizat indoor reunește într-un cadru organizat cele mai reprezentative companii din țară care își desfășoară activitatea în domeniul nautic de agrement și în cel al rulotismului. Expoziția devenită tradițională are ca scop promovarea celor două domenii menționate anterior și reprezintă un reper important atât pentru industrie, cât și pentru cei pasionați. Totodată, este urmărită cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în România.

Companii din toată țara, prezente cu exponate

Peste 50 de companii venite din toată țara, care și-au anunțat prezența, vor încânta publicul cu noutăți și promoții. Anul acesta organizatorii vor avea multe premiere absolute Made în Romania, un motiv în plus pentru a petrece câteva ore în labirintul de hobby-uri inedite. Nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle. În premieră vor fi aduse în fața publicului special noi provocări și emoții. Un nou hobby va completa lista scurtă, dar elevată de activități recreative a evenimentului: aviația ultraușoară.

Acces gratuit pentru grupurile de copii

 Și anul acesta va fi oferit acces gratuit grupurilor de copii din clasele 1-8 (organizate și anunțate). Alături de noi vor fi reprezentanți ai Forțelor Navale Române, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Camerei de Comerț București și ai Primăriei Sectorului 3.

Un spațiu generos, inaugurat de acest eveniment

Clădirea industrială construită în urmă cu 85 de ani și readusă la viață de Primăria Sectorului 3 este situată în București, bd. Basarabia nr 256 și oferă nenumărate avantaje pentru desfășurarea unor astfel de activități. Organizatorii sunt încântați să fie primii care deschid larg ușile acestui monument arhitectural pentru public, după restaurare și schimbarea destinației inițiale. Suprafețele mari, vitrate vor scălda în lumină naturală exponatele, iar arcadele și elementele metalice constructive ale acestui edificiu vor completa în mod firesc tabloul unei expoziții reușite.

„Deși digitalizarea și migrarea către mediul online este inevitabilă, noi rămânem fideli comunicării directe,  interacțiunii umane, emoțiilor firești. Vorbim despre hobby-uri nu despre necesități! Este important să vezi fizic un produs, să îl poți atinge, să îl poți testa, să îl poți compara cu alte produse similare, să cunoști vânzătorul, să te informezi corect. Expoziția oferă aceste oportunități. Vă așteptăm cu drag!“ a declarat  Ionuț Tudose, organizator al evenimentului.

Programul salonului este:

  • Joi, de la 10.00 la 18.00;
  • Vineri și Sâmbătă de la 10.00 la 19.00;
  • Duminică de la 10.00 la 17.00.

Tariful este de 30 lei/persoană.

Informații suplimentare se regăsesc pe site-urile evenimentului www.salonulnauticbucuresti.rowww.caravanshow.ro Contact: office@caravanshow.ro , office@bucharestboatshow.com.         

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati