Hala Laminor găzduiește în acest an evenimentul „Ghidul Miresei”

Primăria Sectorului 3 găzduiește în acest an „Ghidul Miresei”, cel mai mare târg de nunți din România.

Evenimentul expozițional va beneficia de un spațiu generos situat în incinta halei Laminor, clădire recent restaurată și modernizată de Primăria Sectorului 3 și totodată cel mai mare spațiu expozițional din România.

Târgul se va desfășura în perioada 5-7 mai, accesul publicului fiind permis în prima zi începând cu ora 12.00. Evenimentul va aduna peste 100 de expozanți specialiști din întreaga țară și din străinătate, care au pregătit oferte speciale pentru rochii de mireasă, verighete, invitații, costume de ceremonie și toate serviciile necesare pentru organizarea unei nunți perfecte.

În deschiderea târgului Ghidul Miresei”, va avea loc o conferință de presă la care va participa alături de organizatori, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. Evenimentul de deschidere conține și o prezentare cu rochii de mireasă și ocazie marca Florin Burescu. Pe scenă vor defila mai multe vedete, printre care: Andreea Antonescu, Majda, Nasrin, Maria Constantin, Alessia, Bianca Rus, Florentina Opris.

Mii de cupluri din întreaga țară sunt așteptate la eveniment, unde vor putea economisi timp și bani, și vor beneficia de consultanță gratuită de la cei mai mari specialiști din industria de nunți. În plus, participanții vor avea ocazia să se bucure de surprizele evenimentului, precum audiții muzicale, degustări diverse, probe de machiaj, sesiuni foto și clipuri video 360 de grade.

Clădirea industrială Hala Laminor, construită în urmă cu 85 de ani și readusă la viață de Primăria Sector 3 este situată în București, bd. Basarabia nr. 256 și oferă nenumărate avantaje pentru desfășurarea unor astfel de activități. Organizatorii sunt încântați să fie primii care deschid larg ușile acestui monument arhitectural pentru public, după restaurare și schimbarea destinației inițiale. Suprafețele mari, de aproximativ 70.000 mp vitrate, vor scălda în lumină naturală exponatele, iar arcadele si elementele metalice constructive ale acestui edificiu vor completa în mod firesc tabloul unei expoziții reușite.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati