Halele Obor, redeschise în mare parte, după ce deficiențele au fost remediate

Halele Obor au fost deschise în mare parte, ca urmare a remedierii deficiențelor constatate de inspectorii din cadrul ANPC anunță antena3.ro.

După verificarea făcută de inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București – Ilfov, la Halele Centrale Obor din Capitală, în urma căreia, activitatea halei a fost suspendată din cauza a multiple nereguli, vineri au avut loc acțiuni de recontrol la operatorii economici care își desfășurau activitatea aici.

Aceste reverificări s-au desfășurat ca urmare a solicitării trimise către CRPCR București – Ilfov de compania care administrează halele.

„S-a constatat că, din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activității, pentru magazinele acestor societăți. În cazul operatorilor economici Flap Co Internațional S.R.L. și Apollo 13’ S.R.L., comisarii CRPRC București-Ilfov au constatat că nu au fost remediate deficiențele, nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite și uzate și, în cazul acestora, s-a menținut măsura de oprire a activității, urmând ca deschiderea acestor magazine să se realizeze după aducerea întregului spațiu la conformitate”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ANPC.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a propus marți închiderea Halelor Obor din București după ce au fost găsite vitrine frigorifice cu rugină și mucegai, dar și alimente cu perioada de valabilitate expirată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati