Hartă tipuri vaccin. CNCAV permite selectarea serului dorit dintre Pfizer, Moderna și AstraZeneca

0
273

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) permite de acum ca utilizatorii platformei de vaccinare să vadă cu ce ser urmează să se imunizeze.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare”, a transmis CNCAV, printr-un comunicat.

Platforma de vaccinare oferă harta activă a centrelor pe tipuri de vaccin

Prin urmare, platforma de vaccinare oferă harta activă a centrelor pe tipuri de vaccin. Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.