HBO Max va fi lansat anul viitor în România

HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, va fi lansată în această toamnă în şase ţări din Europa, urmând ca în 2022 să fie lansată pe ale 14 pieţe, printre care se numără şi România.

„Vom ajunge în Europa în acest an. Există multe speculaţii cu privire la întârzieri, dar la toamnă ne vom lansa în ţările nordice şi în Spania”, a confirmat Christina Sulebakk, director general la HBO Max pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), cu prilejul festivalului de seriale Séries Mania, care se desfăşoară zilele acestea în oraşul francez Lille.

„Ulterior, anul viitor, ne vom extinde în Europa Centrală şi de Est precum şi în Portugalia”, astfel că în total vom avea o prezenţă pe 20 de pieţe europene, a adăugat Christina Sulebakk, citată de deadline.com.

Concret, în 2021, serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania şi Andora. În 2022 va fi lansat în alte 14 ţări (Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati