Heading for the Future, eveniment de simulare a experienţei de muncă

Dacă ai între 18 şi 30 de ani şi încă nu te-ai hotărât ce carieră vrei să urmezi sau îţi doreşti să îţi deschizi orizonturile spre noi domenii, AIESEC în Bucureşti te invită la un eveniment inedit, de simulare a experienţei de muncă.

„Heading for the Future” este un eveniment de carieră, o experienţă fresh şi captivantă care te va ghida către viitorul tău profesional.

Ce te aşteaptă la „Heading for the Future”?

Evenimentul oferă o paletă variată de workshop-uri în care vei putea explora domenii precum resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management şi finanţe. Fie că eşti în căutarea unei specializări sau vrei să îţi diversifici skill-urile, „Heading for the Future” îţi pune la dispoziţie resursele necesare.

Este o oportunitate unică de a te conecta cu companii de top, de a interacţiona cu speakeri acreditaţi şi specializaţi în diverse domenii de interes şi de a-ţi dezvolta networking-ul alături de oameni pasionaţi în acelaşi domeniu.

De asemenea, la finalul evenimentului vei primi un certificat de participare, atestându-ţi implicarea şi abilităţile dobândite. Mai mult, există posibilitatea de a obţine chiar şi un internship de la unul dintre partenerii noştri de încredere, prin urmare să ai CV-ul la îndemână!

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, între 15 – 28 aprilie şi 13 – 28 mai, iar locaţia exactă urmează să fie anunţată pe paginile evenimentului de Facebook şi LinkedIn.

Cum te înscrii?

Accesează link-ul de mai jos şi fii pregătit să faci primii paşi către cariera potrivită: https://bit.ly/InscriereHeadingForTheFuture şi urmăreşte detaliile despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/HeadingForTheFuture

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati