Hello Holidays: Cea mai ieftină vacanță de Paște costă 158 de euro

Vacanțele de Paște în Antalya, Hurghada, Grecia, Italia, precum și programele de tip circuit din 2023 și sejururile verii sunt la reducere în perioada târgului de turism organizat de Hello Holidays între 22 și 28 februarie.

Ofertele sunt disponibile online și în agențiile Hello Holidays din București și Sibiu, cu un avans de 30% și restul sumei plătită cu o lună înainte de plecare. Cea mai ieftină vacanță de Paște este un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport autocar și cazare la un hotel de patru stele. În perioada târgului de turism online costă 158 de euro/persoană.

De Paște, cel mai ieftin sejur cu avionulul în Antalya costă 534 de euro/persoană, iar în Hurghada, 518 euro/persoană.

Cu autocarul, vacanța de Paste la Kusadasi costă 395 de euro/persoană, în Didim, 299 de euro/persoană ori 365 de euro/persoană, în funcție de durata acesteia, cinci sau șapte nopți. Sejururile sunt la hoteluri de cinci stele, cu all inlusive sau ultra all inclusive, unde turiștilor li se pregătesc decoruri și meniuri specifice sărbătorilor pascale.

Vacanța în Grecia, în insulele Evia și Corfu, la Salonic și în Paralia Katerini, în care turiștii pot participa și la Slujba de Înviere, costă de la 179 de euro/persoană.

Programele Senior Holidays în Italia, fără limită de vârstă sau supliment de non senior, au reduceri de până la 150 de euro/persoană, în timp ce programele de tip circuit de Paște sunt mai ieftine cu 20% în perioada târgului de turism online.

“Ofertele ‘vedetă’ ale târgului online sunt trei circuite la Istanbul și Budapesta -Viena, cu plecare în primele două săptămâni din luna martie. Turiștii plătesc 129 de euro, 159 de euro sau 199 de euro, în funcție de program, și petrec o vacanță de Paște activă, cu excursii și vizite la cele mai căutate obiective turistice”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Pentru vară, transportul, dar și vacanța în Bulgaria, pentru care Hello Holidays are curse charter zilnice din București și de trei ori pe săptămână din Sibiu este la reducere în perioada târgului de turism.

Agenția Hello Holidays a înregistrat un volum de vânzări de 9,8 milioane de euro în 2022, aproape dublu față de 2019, pe fondul ridicării tuturor restricțiilor de călătorie, la începutul sezonului, care a crescut peste așteptări cererea de călătorii. 2022 a fost primul an din ultimii în care s-a călătorit ca înainte de pandemie.

Pentru 2023 estimează o creștere de 40%, după deschiderea unui sediu la Sibiu, al treilea fizic al agenției și primul în teritoriu, și diversificarea unor programe care au fost foarte căutate în 2022, cum ar fi Senior Holidays.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati