Hello Holidays se extinde în afara Bucureștiului și deschide o agenție la Sibiu, orașul de plecare pentru noi curse charter în 2023

Agenția de turism Hello Holidays, parte a grupului Hello Brands, și-a extins activitatea în teritoriu prin deschiderea unui sediu la Sibiu, oraș de care va lega litoralul bulgăresc, de trei ori pe săptămână în sezonul 2023, printr-o cursă charter autocar. Tot din Sibiu sunt programate anul următor o serie de circuite în vestul Europei și vacanțe în Nordul Greciei. 

  • În plus, în această perioadă Hello Holidays lansează Black Week, campania de reduceri de până la 50% pentru vacanțele organizate până la finalul anului și în 2023.

Hello Holidays s-a extins în afara Bucureștiului și a dechis o agenție la Sibiu (Calea Dumbrăvii 19C), în urma unei investiții de 70.000 de euro.

Extinderea în afara Bucureștiului face parte din planurile de viitor ale Hello Holidays. Compania de turism a fost înființată în urmă cu 15 ani de antreprenorul Mădălina Balaiban și are două agenții pentru public în București.

2022, cel mai bun an de la declanșarea pandemiei

Volumul de vânzări al Hello Holidays a crescut la 9,8 milioane de euro, 2022 fiind cel mai bun an de la declanșarea pandemiei, cu o cerere peste așteptări de vacanțe datorită eliminării tuturor restricțiilor de călătorie, care a dus constant la suplimentarea curselor directe ori a locurilor de vacanță pe toate destinațiile din portofoliu, de la Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt la România.

Foto: Facebook / Hello Holidays

“Ne dorim creșterea numărului de turiști din Sibiu și orașele învecinate care își doresc să viziteze alături de noi toate continentele, prin programele de tip circuit pe care le organizăm, ori să se relaxeze în sejururile pe care le oferim în Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria”, a declaratr Veronica Iordache, directorul agenției Hello Holidays Sibiu.

O noutate în oferta Hello Holidays pentru sezonul 2023 este lansarea unei curse charter autocar, de trei ori pe săptămână, de la Sibiu spre litoralul bulgăresc, începând din luna iunie, și pachete de vacanță de la 127 de euro/persoană pentru varianta de trei nopți la un hotel de patru stele, însă agenția are disponibile și variante de patru, cinci, șase ori șapte zile, la o selecție de hoteluri din toate stațiunile bulgărești.

În pachetul de vacanță sunt incluse și transferurile la dus și la retur de la hotel pentru toate zonele de pe litoralului bulgăresc.

Charterul de Bulgaria organizat zilnic din București în sezonul 2022 și de două ori pe săptămână din Deva și Craiova a crescut cu 125% vânzările de vacanțe Hello Holidays în Bulgaria față de 2021, când agenția avea numai trei curse pe săptămână. Odată cu introducerea curselor cu plecare de la Sibiu agenția estimează că cererea va depăși nivelul sezonului trecut.

Agenția de turism Hello Holidays este și organizator de vacanțe cu zbor charter în Hurghada, Antalya, Dalaman, Fethiye, Marmaris și Bodrum, ori cu charter autocar în Kusadasi, Marmaris, Didim, al programelor pentru seniori Senior Holidays în Italia și Spania, dar și al excursiilor de o zi, “O zi cât o vacanță”, în România și Bulgaria. Toate acestea sunt disponbile și turiștilor din Sibiu, agenția asigurând transferul acestora la București, orașul de plecare.

Black Week la Hello Holidays: O săptămână de reduceri pentru vacanțe în România, Turcia și Grecia

În această perioadă, echipa Hello Holidays vine în întâmpinarea nevoilor turiștilor săi cu noi oferte pentru perioada sărbătorilor de iarnă, dar și pentru sezonul estival 2023.

Astfel, Black Week vine cu reduceri de până la 50%, în perioada 22-29. 11.2022.

Hello Holidays a pregătit oferte de revelion pentru Paralia Katerini, Hurghada, Atena, Cappadocia sau Antalya, dar și reduceri de până la 50% la circuite.

Deși românii preferă stațiuni din Grecia, Turcia, Bulgaria și Egipt, agenția de turism are oferte și pentru litoralul românesc, în Mamaia, Venus, Eforie sau Neptun.

În plus, compania a pregătit reduceri și pentru programele “Senior Holidays”, destinate tuturor categoriilor de vârstă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati