Helmut Duckadam gătește pentru 550 de câini fără familie

Eroul de la Sevilla ajunge sâmbătă, 3 iunie, începând cu ora 09:30, în Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, județul Ilfov, pentru a participa la evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță”.

Duckadam va găti tocăniță pentru cei 550 de câini din adăpost. Acesta are mulți câini salvați acasă și se alătură astfel demersului de a încuraja adopția animalelor.

„E o mare bucurie să avem o astfel de personalitate alături de noi. România numai așa se poate schimba în bine: prin puterea exemplului.

Prin acceptarea invitației noastre, Duckadam a ales să dea un mare exemplu pozitiv societății românești. Vom găti tocăniță, cu carne, orez, morcovi și alte legume , pentru toți cei 550 de câini din adăpost. În mod normal, cățeii mănâncă hrană uscată. Odată cu aceste acțiuni, se bucură și ei de o masă delicioasă și, mai ales, se bucură de prezența noastră, a oamenilor. Pentru acești câini, cel mai important este ca ei să fie adoptați, să stea în preajma omului. Nicio masă delicioasă nu poate înlocui iubirea, nu poate înlocui libertatea.”, a declarat Anca Tomescu, reprezentantul Adăpostul Speranța.

Evenimentul „Tocăniță pentru toți Bobiță” ajunge astfel la a 3-a ediție. Înainte, au mai gătit pentru câinii din Adăpostul Speranța Silviu Iliuță, cunoscut de la Cronica Cârcotașilor și campioana Ana-Maria Brânză.

Acest eveniment a luat naștere din dorința de a oferi o mică bucurie câinilor din adăpost, dar și din dorința de a aduce oamenii mai aproape de animalele nimănui. Trebuie să conștientizăm că avem o problemă cu animalele singure, că abandonul atinge cote alarmante și că această problemă se poate rezolva. Trebuie alegem să adoptăm, să fim responsabili, să sterilizăm, să respectăm legile.

Adopția câinilor din adăposturi este gratuită.

Adăpostul Speranța este un adăpost privat, care aparține Fundației Speranța. Fundația noastră s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati