HiSky a primit autorizația pentru zboruri regulate către Statele Unite ale Americii

1
662

Compania aeriană HiSky a anunțat marți seară, printr-o postare pe Facebook, că a primit autorizația pentru zboruri regulate către Statele Unite ale Americii.

  • „Acum, 22:00 ora României, 12 decembrie 2023, HiSky a primit autorizația pentru zboruri regulate către Statele Unite ale Americii!”, transmite compania.

„După ce am parcurs cu succes toate etapele procesului de verificare, Departamentul Transporturilor din SUA ne-a oferit Permisul de Operator Străin de Transport Aerian. Asta înseamnă că, începând de astăzi, HiSky are dreptul de a opera zboruri către orice destinație din Statele Unite”, se mai arată în postarea companiei aeriene, notează G4Media.

Compania HiSky care operează zboruri spre 20 destinații interne și internaționale și ar urma să semneze un contract cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Oradea pentru a asigura curse suplimentare către Capitală și noi curse externe, fiind singura care a depus o ofertă în acest scop, a relatat ebihoreanul.ro la încpeutul lunii decembrie.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a afirmat că dacă oferta HiSky respectă toate cerințele din caietul de sarcini, contractul poate fi încheiat, așa încât zborurile să înceapă din vară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.