Holcim România deschide o nouă staţie ecologică de betoane, în Ilfov

0
179

Grupul Holcim România anunţă deschiderea unei noi staţii ecologice de betoane, în Tunari, judeţul Ilfov, compania ajungând la 19 astfel de staţii în întreaga ţară.

În cadrul unităţii de la Tunari se va fabrica şi comercializa ECOPact, prima gamă de betoane verzi din industrie, cu 30% mai puţine emisii de CO2.

„Prin intermediul acestei noi staţii de betoane ecologice din Tunari suntem cu un pas mai aproape de clienţii noştri şi ne consolidăm investiţia în creşterea pieţei de construcţii sustenabile din România. Totodată, ne respectăm angajamentul asumat la începutul acestui an prin ECONCEPT, noul nostru model de business, şi oferim o gamă integrată de produse şi soluţii ECO, astfel încât să accelerăm tranziţia către un mediu construit mai verde. Scopul nostru este să construim cu responsabilitate faţă de mediu şi faţă de generaţiile viitoare”, a declarat Anca Alexandru, director Divizia de Betoane Holcim România.

Staţia ecologică de betoane din Tunari este a şasea staţie a Holcim România deschisă în zona Bucureşti-Ilfov şi face parte din strategia pe termen lung a companiei de a sprijini construcţiile sustenabile. Staţia va fi inclusă şi în platforma clicbeton.ro – prima platformă online pentru achiziţionarea de beton din ţară, dezvoltată de Holcim România.

Holcim România activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcţii din România. Compania deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi trei terminale de ciment în Bucureşti, Turda şi Roman. În prezent, Holcim numără aproximativ 800 angajaţi în România.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deţine cinci fabrici de prefabricate şi una de BCA) şi Geocycle România (cu trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deşeurilor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.