Hollywood Vampires a anulat tot turneul european, inclusiv concertul de la București

Supergrupul The Hollywood Vampires, fondat de Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul Johnny Depp, care urma să concerteze la Bucureşti la finalul lunii august, a anulat întreg turneul european de anul acesta.

„Suntem mai mult decât dezamăgiţi să anunţăm că Hollywood Vampires trebuie să anuleze turneul european şi britanic reprogramat vara aceasta”, a fost anunţat luni pe pagina de Facebook a grupului. „Am tot încercat să facem în aşa fel să aibă loc, dar, din păcate, din cauza incertitudinii privind restricţiile de călătorie impuse în contextul Covid-19, nu este posibil”.

Reprezentanţii trupei au precizat că biletele vândute vor fi rambursate prin punctele de vânzare, scrie news.ro.

„Vă mulţumim pentru înţelegere şi vom reveni odată ce lumea va reveni la normal!”.

Concertul de la Bucureşti, care ar fi fost al doilea susţinut de trupă în Capitală, era programat să aibă loc pe 31 august 2021, la Romexpo. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare prin reţeaua iabilet.ro.

În turneul european, trupa urma să fie însoţită de grupul Killing Joke.

The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat în 2015. A lansat albumul omonim, de coveruri, în luna septembrie a aceluiaşi an, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii ’70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson. Pentru acest disc, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Trupa a concertat la Bucureşti în 2016, când, membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin. Henriksen face parte din lineup-ul actual al grupului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati