Horaţiu Mălăele, după moartea lui Caramitru: Abia acum, când a plecat, putem să-i vedem suferinţa

Actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a publicat pe Facebook două mesaje emoţionante în semn de preţuire pentru prietenul Ion Caramitru, partenerul său din spectacolele „Câte-n lună şi în stele” şi „Dineu cu proşti”.

„A plecat unul dintre cei mai frumoşi, inteligenţi şi buni prieteni pe care viaţa mea i-a cunoscut. Drum bun, Pino!”, a scris Mălăele duminică seară.

Luni, tot online, a revenit: „Ion Caramitru a fost o lumină care a înnobilat cultura română şi viaţa cetăţii de-a lungul a şase decenii. Abia acum, când amintirea-i devine istorie, putem să-i vedem truda. Abia acum, când a plecat, putem să-i vedem suferinţa. Abia acum, când a plecat, vedem câtă nevoie aveam de el. Drum luminat, prieten drag! Ne-om mai vedea!”.

Trupul neînsuflețit al actorului Ion Caramitru urmează să fie depus la Teatrul Național din București. Cunoscuții directorului TNB vor putea să meargă să-și ia rămas bun de la el.

Ion Caramitru era internat de o lună la Spitalul Elias din Bucureşti, unde medicii i-ar fi descoperit o infecţie în sânge. Directorul TNB a murit duminică, la vârsta de 79 de ani.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati