Horaţiu Mălăele susţine două reprezentaţii cu recitalul “Sunt un orb”, de Ziua Femeii

Luni, 8 martie, maestrul Horaţiu Mălăele va delecta spectatorii cu o ediție specială a recitalului „Sunt un orb”, dedicată Zilei Femeii.

Datorită interesului crescut al publicului organizatorii au programat două reprezentaţii, prima de la ora 17:30 şi a doua de la ora 20:00. Spectacolul este gazduit la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Veritabilă demonstraţie de virtuozitate, sinceritate şi magnetism personal, recitalul “Sunt un orb” include poezii, proză scurtă dar şi secvenţe de improvizaţie inspirate din actualitate. „Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră“, spune chiar maestrul Horatiu Mălălele.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stănescu.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: Mystage.roTicketstore.ro, BLT.ro, Cortina-ag.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/cortina.ag.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati