Horia Constantinescu, despre o candidatură: Dacă mi se va cere să particip, fie în administraţie publică locală sau o altă variantă administrativă, cu excepţia Bucureştiului, cu siguranţă voi respecta acea decizie

1
322
Foto: ecopolitic.ro

Şeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat miercuri, despre o candidatură, că dacă i se va cere să participe, fie în administraţie publică locală sau o altă variantă administrativă, cu excepţia Bucureştiului, potrivit news.ro.

”Da, mi-ar plăcea şi o spun într-un mod foarte asumat, ca la un moment dat să pot să administrez şi ceva pe care la un moment dat să îl las în urmă şi să fie ceva palpabil.

Nu am luat nici în visele mele ascunse în calcul varianta candidaturii la un sector din Bucureşti, mai ales la Primăria Generală. Cred că mi s-ar potrivi eventual ceva în provincie, nu într-un Bucureşti tumultuos de care eu am vrut să scap în 2012 când m-am mutat la Constanţa”.

Horia Constantinescu a mai spus că singura legătură a sa cu Clujul este că tatăl său s-a mutat acolo.

”Dacă mi se va cere să particip la oricare dintre variante, şi anume fie în administraţie publică locală sau o altă variantă, administrativă, cu excepţia Bucureştiului pentru că nu cred că mă potrivesc, cu siguranţă voi respecta acea decizie”, a mai spus Horia Constantinescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.