Horia Constantinescu, șeful ANPC, susține că au fost făcute controale la restaurantele care plătesc chirie firmei familiei sale: ”Abordarea lui Clotilde Armand este jenantă”

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) spune că instituția pe care o conduce a făcut chiar în cursul acestei veri controale la două restaurante din Sectorul 1, care plătesc chirie firmei deținută de familia sa, scrie G4Media.

”ANPC a făcut în această vară controale la aceste restaurante, iar acțiunile de control s-au făcut împreună cu reprezentanții altor autorități de la structuri sanitar-veterinare, tocmai ca să nu existe suspiciuni”, a precizat Constantinescu.

El consideră că ”abordarea lui Clotilde Armand este jenantă” și că primarul ar trebui să se preocupe mai curând de ”locurile de joacă, de gestionarea deșeurilor care pun în pericol real cetățenii. Noi am sancționat aceste locuri de joacă din Sectorul 1”.

Totodată, Constantinescu a confirmat că firma Rodrag Trade Ro SRL, înregistrată în Panama, aparține familiei sale și că este administrată de soția sa. De asemenea, a mai confirmat că spațiile aparțin societății sale, iar contractele de închiriere sunt înregistrate fiscal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati