Horia Moculescu, despre reprezentantul României la Eurovision: ”Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis”

Compozitorul Horia Moculescu (86 de ani) a fost extrem de critic la adresa show-ului pe care România l-a pregătit la Eurovision 2023, prin intermediul lui Theodor Andrei.

Artistul nostru, interpret al piesei „D.G.T. (Off and on)”, a atras atenția fanilor din întreaga lume prin ținutele sale, în galben și în roz, purtate la cele două repetiții. Iar duminica trecută, când toți cei 37 de reprezentanți ai ţărilor participante au defilat pe covorul turcoaz la Muzeul Walker Art Gallery, din Liverpool, Theodor a ales mărgele, un costum ”animal print” și bocanci.

”Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar, pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis.

Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a declarat Horia Moculescu pentru impact.ro.

Theodor Andrei va concura joi în a doua semifinală la Eurovision 2023.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati