Hoţi prinşi la furat într-un supermarket din Capitală, bătuţi cu lopata de agenţii de pază

Doi bărbați prinși la furat au fost bătuți cu bestialitate de agenții de pază ai unui magazin din Capitală, scrie observatornews.ro.

Deși unul dintre ei implora milă, bărbații l-au lovit mai întâi cu o lopată, după care au continuat să împartă pumni și picioare omului căzut la pământ.

Incidentul a avut loc în luna ianuarie într-un magazin din Sectorul 6, însă potrivit Poliției Capitalei, la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

După apariția imaginilor, reprezentanții firmei de pază spun că un astfel de comportament este de netolerat, iar cei doi angajați au fost deja dați afară.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au devenit virale.

“În urma verificărilor efectuate de Poliția Capitalei, s-a stabilit că evenimentul a avut loc în luna ianuarie a.c., într-un magazin din sectorul 6. Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiști ai Secției 22 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati