Hubert Thuma a fost ales vicepreședinte PNL pe regiunea București-Ilfov: ”Voi trata cu mare responsabilitate rolul meu”

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a fost ales vicepreședinte PNL pe regiunea București-Ilfov în cadrul congresului PNL din weekend. ”Îmi doresc să construim pentru oamenii din jurul nostru nu doar un județ, ci o regiune care să devină – mai mult decât acum – un motor de dezvoltare la standarde europene”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Hubert Thuma spune că este onorat să facă parte din echipa premierului Florin Cîţu și menționează că județul Ilfov are nevoie de o viziune în care, împreună cu Bucureștiul, să lucreze într-o echipă unitară.

”Sunt onorat să fac parte din echipa premierului Florin Cîţu și să ocup funcția de vicepreședinte PNL pe regiunea București-Ilfov. Le mulțumesc colegilor mei liberali pentru votul de încredere acordat astăzi și îi asigur că voi trata cu mare responsabilitate rolul meu în această echipă.

Județul Ilfov are nevoie de o viziune în care, împreună cu Bucureștiul, să lucreze într-o echipă unitară, având alături un guvern și o majoritate care gândesc viitorul la fel – cu investiții, cu deschidere, cu dezvoltare.”, a scris Thuma pe Facebook.

În același timp, el spune că își dorește că construiască nu doar un județ, ci o regiune care să devină un ”motor de dezvoltare la standarde europene.”

”Îmi doresc să construim pentru oamenii din jurul nostru nu doar un județ, ci o regiune care să devină – mai mult decât acum – un motor de dezvoltare la standarde europene. Iar pentru asta trebuie să ne raportăm la Ilfov nu ca la o sumă de localități periferice, ci să-l privim ca pe un pol de dezvoltare pentru viitorul pe care ni-l dorim cu toții.”, a conchis preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati