Hubert Thuma (CJ Ilfov): Consiliul Județean Ilfov oferă rechizite gratuite pentru 1.251 de elevi

0
131

Elevii a șapte școli, din localitățile Tunari, Jilava, Găneasa și Vidra, vor primi în acest an rechizite din partea Consiliului Județean Ilfov, anunță Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov. Potrivit sursei citate, instituția oferă rechizite elevilor din învățământul primar.

”Am fost și eu astăzi prezent la ceremoniile de deschidere a noului an școlar, în Măgurele și în Glina. M-am bucurat enorm să fim din nou împreună în această formulă. Copii, dascăli, toți la un loc, bucurându-ne de acest nou capitol.”, a precizat Thuma, într-o postare pe Facebook.
De asemenea, el a transmis și un mesaj pentru elevi și cadre didactice:
”Dragi elevi, nu uitați nicio secundă că educația este cea mai importantă, numai cu educație ne construim un viitor mai bun! Fiți serioși și puneți școala pe primul loc. Știu că e un sfat pe care-l primiți din partea tuturor. Dar e cel mai de preț. Și citiți. Citiți mult, orice vă trece prin mână. Nu există text prost scris sau carte prost scrisă, din orice învățăm câte ceva. Citind ne vom descoperi pasiunile, ne vom da seama ce vrem să facem în viață, iar un om informat este mai puternic. Fiți curioși, puneți întrebări, cereți explicații atunci când nu înțelegeți.
Dragi dascăli, aveți toată aprecierea mea, tot respectul meu! Fără dumneavoastră, nimeni nu ar ajunge om mare. Îmi doresc să vă faceți meseria fără lipsuri și vă asigur că eu, în mandatul meu la Consiliul Județean Ilfov, voi sprijini mereu investițiile în educație. Un an nou școlar bun să fie, cu rezultate remarcabile!”, a precizat Hubert Thuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.