Hubert Thuma (CJ Ilfov): Dăruiește bucurie unui copil de 1 Iunie – Este îndemnul pe care îl adresez în această zi specială

„Dăruiește bucurie unui copil de 1 Iunie”, este îndemnul lui Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, de Ziua Copilului.

Cu această ocazie, liberalul a vorbit despre micuții din familiile defavorizate care au nevoie de ajutor, dar și despre „Magazinul Dar din dar” din Pantelimon, de unde persoanele din comunitate pot lua gratuit hăinuțe sau jucării donate pentru copii.

„Dăruiește bucurie unui copil de 1 Iunie! Este îndemnul pe care îl adresez în această zi specială comunității Ilfov.

Este atât de simplu să aduci zâmbet pe chipul unui copil! Asta ne-a învățat Roxana, o copilă de cinci ani din Orașul Pantelimon.

Ne-am unit forțele și am strâns jucării și cărți, pentru ea, dar și pentru fratele ei mai mare.

Am aflat povestea lor prin intermediul colegilor noștri din cadrul Direcției de Asistență Socială din Pantelimon și am mers să-i cunoaștem. Ne-au deschis bucuroși poarta și ne-au învățat că bucuria vine din lucruri mărunte, atunci când gândurile bune devin fapte”, a scris președintele CJ Ilfov, pe Facebook.

De asemenea, Hubert Thuma a ținut apoi să-i felicite pe colegii din Pantelimon pentru inițiativa „Magazinul Dar din dar”.

  • „Le mulțumesc colegilor mei din Pantelimon pentru implicare. Aici au înființat ,,Magazinul Dar din dar” de unde persoanele din comunitate pot lua gratuit hăinuțe sau jucării donate din inimă de oameni cu suflet bun, atât pentru copii, dar și pentru adulți Ușa lor este deschisă în permanență pentru toți cei care au nevoie de haine, jucării sau doar o vorbă bună. Astfel, demonstrăm încă o dată că împreună suntem mai puternici”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati