Hubert Thuma, despre potențialul turistic al județului Ilfov: „Linie specială care să permită vizitarea împrejurimilor Capitalei” 

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a precizat într-o intervenție pentru Podcast B1, că județul Ilfov beneficiază de asistență medicală foarte bună și a vorbit despre noi investiții în infrastructura sanitară. De asemenea, el a subliniat că județul Ilfov beneficiază de potențial turistic și că vor fi luate măsuri importante în acest sens, potrivit B1tv.ro.

„Avem și asistența medicală bună. Investim foarte mult în Spitalul din Buftea. Sunt 100 de milioane de euro din PNRR. Sperăm cât mai puțini oameni să aibă nevoie de asistență medicală. Prevenția este importantă și avem și programe de prevenție. Încercăm să facem din Ilfov un loc în care să poți locui, trăi și în care poți să îți petreci timpul liber de calitate”.

Linie specială pentru obiectivele turistice din Ilfov

„Este clar, evident și din păcate prea puțini oameni beneficiază de acest potențial. Avem foarte multe locuri frumoase de vizitat în Ilfov. La Ciolpani este o mănăstire superbă, cred că este una dintre cele mai frumoase mănăstiri din România. Vă rog să vă duceți să vizitați Mănăstirea Ciorogârla, Mănăstirea Cernica, Mănăstirea Pasărea din comuna Brănești. Nu mai zic de Mănăstirea Snagov. Sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat. Ar trebui de la anul să înființăm o linie specială. Am furat ideea asta. A fost făcut acest experiment și ar trebui să înființăm de la anul, din luna mai să fie o linie specială de care să poată să beneficieze locuitorii din Ilfov și din București, mai ales cei din București să viziteze împrejurimile Capitalei care chiar merită vizitate.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati