Hubert Thuma, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov: Vrem să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, afirmă că digitalizarea reprezintă soluţia pentru o administraţie performantă.

„Ilfovul este un judeţ atipic pentru România, cu un potenţial imens şi resurse multiple de dezvoltare. Dar cea mai de preţ resursă sunt oamenii. Ambiţia noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată pentru ilfoveni, care stau în centrul acestui proiect. Ne dorim să aducem Consiliul Judeţean mai aproape de aceştia, la doar câteva click-uri distanţă. (…) Nevoile locuitorilor judeţului nostru impun o modernizare a administraţiei, care trebuie să fie în ton cu standardele societăţii actuale. Ne preocupă rezultatele care oferă o viaţă mai bună cetăţenilor. Ne vom asigura de faptul că toţi ilfovenii pot beneficia de oportunităţile pe care le aduce internetul, indiferent de vârstă sau de localitate”, a transmis Hubert Thuma, printr-un clip video postat luni pe pagina de Facebook.

Hubert Thuma mai spune că implicarea activă a cetăţenilor în deciziile de interes public constituie o prioritate: “Suntem deschişi spre idei noi, pentru că dorim să facem din Ilfov un loc în care merită să trăieşti, să locuieşti şi să investeşti (…). Ideea noastră de administrație este transformarea Ilfovului într-un județ cu birocrație care tinde spre zero, cu acces facil la serviciile publice, iar digitalizarea reprezintă un răspuns la toate acestea”.

Ieri, în prezența premierului Ludovic Orban, a prefectului Daniel Zamfir, dar și a echipei de consilieri, Hubert Thuma a depus jurământul la preluarea mandatului de Președinte al Consiliului Județean Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati