Hubert Thuma – reales președinte al PNL Ilfov

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a fost reales, joi, preşedinte al filialei PNL Ilfov.

Hubert: Mulțumesc colegilor mei din PNL Ilfov pentru încredere. Simt o mare responsabilitate și respect pentru fiecare dintre dumneavoastră.

”Viziunea mea și a echipei mele din PNL Ilfov are în centru cetățeanul. Facem administrație pentru oameni și un mod bun de a realiza asta este să căutăm continuu soluții în beneficiul ilfovenilor, să avem coerență și continuitate pentru a le materializa. Iar pentru asta este nevoie de o echipă puternică, cu oameni profesioniști și hotărâți, cu viziune și proiecte ambițioase pentru viitor. Ceea ce avem!

Rezultatele bune sunt garantul acelui echilibru pe care îl căutăm și care e legat de câștigarea alegerilor. Așadar, continuăm împreună.

Mă bucur că pot spune despre PNL Ilfov că este singura filială unde votul delegaților a fost exprimat electronic. Mi-am început mandatul ca președinte al Consiliului Județean Ilfov exprimându-mi clar ambiția de digitalizare completă a județului nostru, iar votul în format electronic de azi este un semnal incurajator că lucrurile merg în direcția bună. Se poate!”, a scris președintele ales al PNL Ilfov, Hubert Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati