Iarna în Capitală. STB a luat măsuri pentru ca toate liniile de transport să funcționeze normal

Având în vedere condițiile meteorologice din Capitală și zona metropolitană, STB SA a acționat operativ în timpul nopții trecute pentru ca toate vehiculele din parcul propriu să iasă în traseu conform graficelor stabilite. Astfel, toate liniile de transport funcționează normal, anunță compania.

Măsurile operative întreprinse de societate au fost puse în aplicare în cursul nopții trecute, astfel, 20 de pluguri-perie au acționat pentru îndepărtarea zăpezii, și suplimentar, atât tramvaiele, cât și troleibuzele au circulat pe toată durata nopții pentru ca rețeaua electrică de contact să fie la parametrii optimi în această dimineață.

De asemenea, au fost angrenați 360 de angajați pentru deszăpezirea celor 470 de refugii de tramvai, care au intervenit efectiv cu materiale și soluții antiderapante.

„Asigurarea unui transport public eficient și sigur la nivelul Capitalei și a zonelor metropolitane este prioritatea noastră în condițiile meteorologice actuale. Mobilitatea urbană trebuie să se păstreze în parametri normali, prin curse regulate, eficiente și rapide, infrastructura fiind, în această dimineață, continuă și sigură, ca urmare a activității de deszăpezire pe care am coordonat-o alături de echipajele de intervenție. Vom continua curățarea traseelor și pe parcursul acestei zilei și vom interveni operativ la orice incident semnalat.”, a declarat Directorul General STB SA, domnul Mihai Petcu.

STB SA precizează că niciun traseu nu a fost deviat sau scurtat din cauza condițiilor meteorologice, astfel că toate liniile de transport funcționează normal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati