Iarna se instalează în București

În perioada 8 ianuarie – 5 februarie, temperaturile vor fi scăzute pe întreg teritoriul României, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise vineri de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), potrivit antena3.ro

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 ianuarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice și sud- estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, dar și ușor excedentar, local, în regiunile sudice și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 ianuarie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, mai coborâte în extremitatea de nord-est a țării și ușor mai ridicate în extremitatea de sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati