ICONIST – un altfel de showroom într-o casă interbelică din capitală

0
316

ICONIST este format de un grup de tineri designer, pasionați de munca lor, care au recondiționat o casă interbelică dintr-o zonă centrală a capitalei.

  • Locul a devenit showroomul unde, începând cu 05 octombrie, pasionații de arhitectură, design sau cei care vor să-și amenajeze locuința pot vedea, cu ochii lor, cum arată elementele pentru crearea unor spații de vis, cu obiecte premium.

Gândit special pentru iubitorii de design care vor să-și dezvolte creativitatea, la ICONIST nu regăsim doar elemente pentru amenajare, ci și o echipă pregătită să-i ajute pe cei care vor să facă o schimbare și să-și transforme locuința în „acasă”:

„ICONIST este mai mult decat un showroom sau un magazin de mobilă, este un loc prietenos, în care noi, un grup de tineri designeri pasionați și iubitori de frumos, îți arătăm ce înseamnă amenajarea coerentă a unor materiale de calitate și finisaje speciale. Totul, cu scopul de a fi în acord cu ceea ce îți dorești. În acord cu tine. Îți dăm întâlnire într-un spațiu familiar, unde vrem ca visurile tale să prindă contur. Fie că ești o persoană care își amenajează casa, fie un archietect sau un designer de interior, la Iconist vei găsi un grup de prieteni dornici sa îți pun la dispoziție un spațiu cozy în care poți alege dintr-o gamă largă de piese de mobilier”, spun Raluca și Mihai Pavel, creatorii ICONIST.

Piesele de mobilier și accesoriile de design sunt produse de înaltă calitate, versatile și durabile, ale unor branduri care acordă o atenție deosebită detaliilor. ICONIST pune preț pe calitatea materialelor și pe îndeplinirea dorințelor celor care îi trec pragul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.