IKEA recheamă pentru reparații o oglindă. De ce este periculoasă

IKEA recheamă în vederea reparării un model de oglindă căreia i se rup accesoriile de fixare pe perete.

”IKEA îndeamnă toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit. Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA. Aşadar, anunţăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) şi inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete”, anunţă compania.

Oglindă IKEA

IKEA afirmă că dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile şi standardele aplicabile pe pieţele unde sunt vândute.

”În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neaşteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, precizează reprezentanţii IKEA.

Accesează www.IKEA.ro, secțiunea Piese de schimb  sau contactează IKEA la (021-407.45.32)  pentru a comanda numărul necesar de accesorii de fixare, de schimb, cu numărul de articol 139298/1.

Asigură-te că dezasamblezi oglinda LETTAN cu mare atenție. Urmează instrucțiunile atașate când faci acest lucru. Accesează acest document.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati