IKEA spune că va reduce prețurile în România pentru mai mult de 4.000 de produse

1
94

IKEA anunță că reduce prețurile în magazinele din România pentru 4.794 de produse, cu o scădere medie de 11.8%, în 2024, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

De asemenea, retailerul mai susține că va reduce prețurile celor mai populare produse și în Croația, Serbia și Slovenia.

„Multe dintre familiile de produse – BESTÅ, KALLAX, MALM, FRIHETEN, PAX, POÄNG – au acum un preț mai mic, iar în următoarele luni sunt așteptate reduceri pentru întreaga gamă, cu accent pe soluțiile de depozitare.

  • Unora dintre cele mai accesibile articole din prezent li se va aplica, pe termen lung, o reducere de preț de până la 30%, iar cele mai căutate familii de produse, cum ar fi BESTÅ și PAX, au un preț cu 15% mai mic”, transmite compania.

În regiunea Europei de Sud-Est, IKEA spune că va investi substanțial în prețuri mai mici pentru articolele populare. Obiectivul companiei este de a ajunge, pe termen lung, la nivelurile prețurilor de dinaintea pandemiei, ajustate în funcție de inflație.

Pe viitor compania spune că își propune să continue reducerea prețurilor, oferind un exemplu pe piața de retail.

„Pe parcursul anului fiscal 2024 (1 septembrie 2023 – 31 august 2024) va aloca 47 de milioane de euro pentru a absorbi costurile și a asigura prețuri cât mai mici. Investiția va acoperi toate gamele de produse, astfel încât 46% dintre toate articolele vor avea un preț mai mic, pe termen lung”, spune IKEA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.