Ilfov: 60 de familii vulnerabile, sprijinite de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

În contextul crizei sanitare actuale, voluntarii de la Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului continuă să vină în ajutorul familiilor nevoiașe de la sate. Astfel că, joi, voluntarii au ajuns în 4 parohii din județul Ilfov unde au oferit alimente de bază și de igienă. Acțiunea face parte din campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, o extensie a campaniei „Caravana bucuriei”.

60 de familii din localitățile Dărăști-Asan, Dărăști-Filipescu, Cernica și Bălăceanca, din județul Ilfov, au fost vizitați joi, 16 iulie 2020 de voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului. Familiile au primit alimente de bază și de igienă pentru a putea trece cu bine prin perioada pandemiei actuale.

În doar 4 luni, campania “Implică-te! Împreună reușim mai mult!” a înregistrat rezultate semnificative: voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au reușit să sprijine un numar impresionant de familii încercate în această perioadă de pandemie, precum și altele afectate de inundații severe. Pe parcursul a  132 deplasări în 127 localități din 22 județe ale țării, voluntarii au oferit 2730 pachete cu alimente de bază și produse de igienă în cuantum de 204.750 RON. Acțiunile de acest fel desfășurate de voluntari vor continua și în perioada următoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati