Ilfov: Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist cu 8000 de lei

Polițiștii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant, marți, un bărbat care încerca să îi ofere suma de 8000 lei unui ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Ilfov – Poliţia Staţiunii Snagov.

Acesta i-a dat banii pentru ca polițistul să propună o soluţie de clasare într-un dosar penal în care inculpatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Dosarul s-a constituit în urma denunţului depus la D.A.M.B.J.I. de lucrătorul de poliţie cu privire la faptul că, în luna septembrie 2019, cu ocazia audierii bărbatului cercetat, acesta i-a promis suma de 2000 de lire în scopul menţionat.

Ca urmare a audierii, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus faţă de persoana în cauză punerea în mişcare a acţiunii penale şi cercetarea sub măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

La documentarea cazului, lucrătorii Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov au beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic din cadrul DGA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati