Ilfov: Bărbaţi duşi la Poliţie, în urma unei reclamaţii conform căreia un candidat distribuie alimente unor persoane din comunităţi sărace

Doi bărbaţi au fost duşi la Poliţie pentru audieri, duminică, după ce o persoană a reclamat că un candidat la Primăria comunei Vidra oferă alimente unor persoane din comunităţi sărace. Decizia ca cei doi să fie duşi la audieri a fost luată după ce poliţiştii care au intervenit au constatat că ei aveau în autoturism mai multe produse alimentare, potrivit news.ro.

”La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:34, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că un candidat la primăria din localitate oferea produse alimentare în scop electoral pe strada Zlătarilor din comuna Vidra. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au depistat un autoturism în care se afla conducătorul auto şi un pasager, iar în interiorul autoturismului au descoperit mai multe produse alimentare”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni pentru cercetări.

Cercetările în acest caz continuă, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni deschizând dosar de urmărire penală în care fac cercetări pentru coruperea alegătorilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati