Ilfov: Copil de şase ani, plecat vineri seară pe malul râului Ialomiţa, căutat de poliţişti, scafandri şi pompieri

Un copil de şase ani, a cărui dispariţie a fost semnalată vineri seară, este căutat, de mai multe ore, de către poliţişti, scafandri şi pompieri, în comuna Gruiu din judeţul Ilfov. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov anunţă că face verificări nu doar pentru găsirea minorului, ci şi pentru stabilirea cu exactitate a ceea ce s-a întâmplat.

  • Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, un bărbat a anunţat, vineri seară, în jurul orei 20:10, prin apel 112 că un minor în vârstă de 6 ani a plecat pe malul râului Ialomiţa, în satul Lipia din comuna Gruiu „pentru a efectua activităţi de agrement” şi nu s-a mai întors la domiciliu.
În urma apelului, poliţiştii staţiunii Snagov şi cei de la investigaţii criminale, precum şi pompierii şi scafandrii din cadrul ISU Bucureşti Ilfov au început acţiunea de căutare.
„La acest moment se efectuează activităţi specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât şi pentru stabilirea cu a exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati