Ilfov: Încă un contract semnat pentru apă și canalizare – FOTO

Proiectul regional de apă și canalizare merge mai departe în județul Ilfov, cu încă un contract atribuit.

”G02 – Gospodării de apă și aducțiuni în localitățile Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Jilava, Poșta-Bălăceanca (Cernica), Pantelimon (Dobroești), Brănești, Mogoșoaia, Balotești și Tunari” a fost semnat azi la sediul Consiliului Județean Ilfov de reprezentanții Apă Ilfov și de către cei ai constructorului, în prezența vicepreședintelui CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, și a administratorului județului Ilfov, Mihaela Toader.

Câștigătorul licitației – Asocierea CONSTRUCȚII ERBAȘU SA și CORAL SRL- va face gospodării de apă (stații de tratare și de pompare a apei) și aducțiuni (legături între foraje și gospodăriile de apă), cu tot ce presupune furnizarea și montarea echipamentelor aferente. Valoarea contractului este de 179.589.033,24 lei fără TVA, iar durata de execuție este de 36 de luni, la care se adaugă alte 36, perioadă de garanție.

Proiectul regional de apă și canalizare este cel mai important plan de dezvoltare din Ilfov, vizează 20 de localități și are o valoare totală de 419 milioane de euro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati